Stressz csökkentés nem csak karantén idején 2.

Sorozatomban olyan technikákat, módszereket mutatok be, amelyekkel csökkenthetjük a bennünk felgyülemlett feszültséget, stresszt.

A mai gyakorlat segítségével néhány percre eltávolodhat az Önt körülvevő világtól, a napi problémáktól, az aggódó gondolatoktól. Felidézünk egy olyan emléket, ami a nyugalom, a béke világába viszi vissza, egy olyan pillanathoz vagy eseményhez, ami kellemes emlék az Ön számára és segíteni fog a feltöltődésben, újratöltődésben.

„Üljön vagy feküdjön le kényelmesen. Hunyja be a szemét. Emlékezzen vissza egy nagyon kellemes élményére, amiben nagyon jól érezte magát. Engedje át magát ennek az érzésnek. Bízza rá magát az intuitív elméje bölcsességére, hogy mi az, ami most visszaidéződik az emlékezetében.

Látja a helyszínt, érzi a testében az érzést, érzi a környezet boldogító hatását. Csak engedje, hogy visszahelyezze magát abba a pozitív érzésbe, ami akkor eltöltötte. Engedje, hogy a teste elkezdje jelezni azt az érzést, amit akkor érzett. Érezze ezt az érzést a feje búbjától a talpáig. Engedje, hogy végigjárjon a testén ez az érzés és engedje, hogy jól érezze magát.

Amikor ebbe belemerül, megajándékozza magát ezzel a néhány perccel. A sejtjeit átjárja ez az érzés, feltöltekezik ezzel az érzéssel.
Lassan visszajön ebből a helyzetből, kinyitja a szemét és újult erővel áll az élet elé.”

A gyakorlat hanganyagát itt hallgathatja meg és töltheti le:

https://youtu.be/sm0LwPYkKnw

Kellemes relaxálást kívánok!